2013/6/8

logo

 

Eltelt pár hét azóta, hogy leadtam az összes vízumkérelmi dokumentumot a Camp Leaders HQ-ban. Ez alatt az idő alatt befizetésre került a repülőjegyem második és egyben utolsó részlete is. Ma pedig megkaptam a várva várt szerződést az Eisner Camp-től.

Rengeteg információ tisztázódott le bennem a szerződés elolvasása után. Mostmár hivatalosan és 100%-os pontossággal ki tudom jelenteni, hogy 2013. június 8-án utanzom a messzi ‘Merica-ba. A munkám pedig a Kitchen/Dining Room Cleaning Assistant megnevezést viseli. A hallottak alapján nehéz lesz a meló, viszont a kreatív ember mindig feltalálja magát! Ezen a téren nem tartok semmitől, menni fog. A “szolgálatom” pedig 2013. augusztus 19-ével fog befejeződni. Ez azt jelenti, hogy 20-ától kezdődik a hepaj egészen szeptember elejéig! A szerződéseket ki kell nyomtatni, alá kell írni majd digitalizálva visszaküldeni a tábornak egy e-mail formájában. Sajnos nincs rá túl sok idő, de a short deadline mindig hatékonyabbnak bizonyul az ügyintézésnél.

Pont ma gondoltam igazán bele, hogy nagyon gyorsan el fog telni az indulásig hátralevő idő. Egyszer csak azt fogom észrevenni, hogy holnap a reptérre kell menni. Addig azonban még vár rám egy vízuminterview illetve pár Camp Leaders megbeszélés. Valamint nem utolsó sorban egy jó kis vizsgaidősuck!

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements