Sum Up

Pencil

Jópár hét telt már el az utolsó posztom óta, ugyanis a vizsgaidőszak rendkívül elfoglaltá tette az elmúlt egy hónapom minden egyes napját. A fáradtság, pedig extrém magaslatokba tört az utolsó két hétben, és látszott rajtam a mentális leépülés összes tünete. Szerencsére vége, és egy függőben lévő jegyen kívül kijelenthetem, hogy egy sikeres szemeszter van a hátam mögött. Végre koncentrálhatok arra, amit még novemberben kezdtem el. Camp in the United States.

Rengeteg dolog van amit még el kell intéznem az indulásig és az állandó esőzés sem könnyíti meg a dolgom. A gépem Június 8-án indul, ami teljesen jó lenne, ha a Duna nem döntött volna úgy, hogy ilyen szinten megsirat, és könnyeivel tovább nem bírván kiönt. Ne sírj Duna, ne sírj! Jelen pillanatban azon imádkozom, hogy ne zárják le a hidakat, MUSZÁJ visszajutnom Budapestre.

Az indulásig még elsütök pár posztot a bepakolási szenvedéseimmel + utazási terveimmel kapcsolatban. Az USA-ból pedig rengeteg kontent várható instagram/tumblr/twitter forrásokból.

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements