Suitcase

SuitCase

Aki ismer, tudja rólam, hogy ki nem állhatom a pakolást. Ha csak pár napra utazom haza Budapestről, akkor is minden percét megszenvedem. Jelen esetben negyed évre utazom el, szóval elég nagy dilemmában vagyok. Mi kerüljön bele… Mit hagyjak itthon… Szerencsére már nincs nagy baj, mivel a dolgaim 90%-a már össze van készítve. Természetesen még pár dolgot be kell szereznem az utazáshoz, de ez mindig így van.

Pár blogot már elolvastam -különböző pakolási tippekkel kapcsolatban- a neten, szóval nem lesz gond. Viszont ez egy újra és újra felmerülő probléma az utazóknál, szóval összeszedem pár pontban, hogy ÉN miket viszek a messzi-messzi Amerikába.

MUST HAVE:

  • Mivel az ottlétem 80%-át munkával fogom eltölteni, FONTOS, hogy megfelelő mennyiségű “munkaruha” legyen a bőröndben. Az időjárás kiszámíthatatlansága miatt, kell a nyári ruhák mellé pár vastagabb “őszi” darab is. Just in suitCASE. Bäm! Szóvicc.
  • Cipők. Egy cipő sosem elég. Gondoskodni kell az utánpótlásról.
  • Higiéniai/tisztálkodási szerek. Ez az egyik dolog amin nem lehet, TILOS spórolni. A kötelező tisztálkodási szereknek, bérelt helye van minden bőröndben! (Nem kell family size, mert be kell férni a súlylimitbe.)
  • Gyógyszerek. A másik törzsutas. Személy szerint úgy érzem, kicsit átestem a ló túloldalára a gyógyszervásárlás során. Viszont inkább legyen nálam minden, mint semmi. Na ilyen egy igazi Coelho mondat… Nice and smooth.
  • Hálózsák, ha bulira fordulna az élet. Lehet olyan szállásod lesz a tábor utáni utazás során, hogy nem vállalod be az ágy mellé  járó tetanuszt.
Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements