Kitchen

Gordon

Eltelt egy hét. Rengeteg kontent jött különböző social felületekről, hogy meséljek valamit a munkámról. És mivel a kezdeti bizonytalanság mára átalakult magabiztosággá, úgy gondoltam ma, a szabadnapomon tolok egy konyhaposztot.

A konyhai meló kemény, ezt kb mindenki el tudja képzelni. Korareggel indul a nap, és késő este ér véget. Thank you captain obvious. Ez számokban kifejezve reggel 6-tól este 10-ig értendő. Közte van egy 2 órás pihenő + 20 perc étkezésenként. De nagyon durván el lehet fáradni a nap végére.A feladatkör teljesen változó. Az első két hét egyfajta “trainee week”, aminek a lényege, hogy mindenki megtanuljon mindent. Szóval a mosogatástól az ételkésztésig bármit kérhetnek tőled.

Az atmoszféra zseniális. Rengeteget nevetek, sokszor már csak kínomban, de akkor is. A kitchen staff pedig tele van jófej emberekkel, szóval öröm az élet. Ráadásként pedig mindenki őrült (just like me). Első körben ennyit szerettem volna. This is f**kin’ AWESOME.

P.S. Ma, reggeli előtt a hűtőben összefutottam az egyik főszakáccsal, aki kellemes szabadnapot kívánt és hozzáfűzte, hogy bírja a búrám, mert jól dolgozom. SCORE.

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements