Továbbá!

american-dream_smEgy hónap hölgyeim és uraim! Ma, pontosan egy hónapja taposom eme zseniális tábor sziklás “utcáit”. Rettentő gyorsan eltelt, de valahogy mégsem történt túl sok dolog. Ez igazából a munka monotonitásának és a fix napirendemnek (is) köszönhető.

Az utolsó posztom óta, megtörtént a nagy költözés a Bunkokból a “Pink House”-ba. Nagyon vártam már, mert a Pink House a központban van, 2 per séta minden. Viszont ami negatívum, hogy rettentő kicsik az ágyak. Kezem, lábam lelóg. A napi rutinom úgy néz ki, hogy reggel 8:45-re besétálok a konyhába, reggelizek, majd magamra öltöm talárom (kötény/sapka/kesztyű), és nekivetem magam az ebédlőnek. Amint elkészültem vele újratöltöm a kávét + elkezdem elkészíteni a 200 darab PeanutButter and Jelly szendvicset. A konyhai munka legszebb része viszont az, hogy ha elkészültél mindennel, akkor sem tudsz pihenni, mert máris jön a következő feladat.

Már korábban említettem, hogy heti 1 alkalommal van szabadnapom, amit általában pihenéssel töltök, majd este a még nem hullafáradt haverokkal beülünk a közeli Gypsy Joynts-ba. A Gypsy egy nagyon hangulatos kis bár, ahol mindig van élő zene. Tökéletes befejezése a napnak. A poszt végére hagytam a legjobb hírt. Drum roll…! Holnap megyünk a Six Flags-be! YES! Ez egy óriási kalandpark, ahol van külön vidámpark, külön aqua park rész is. Az összes Support Staff ott lesz, szóval 100%, hogy fergeteg buli lesz!

Advertisements
Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements