Six Flags

Six_Flags_New_England

“Mágia, őrület, révület, bűvölet, varázslat… Ez medzsik!” – ezzel az introval sikerült mindent belefoglalnom a múlt heti Six Flags-es látogatásomba. A Six Flags Entertainment Corp. a világ legnagyobb vidámpark részvénytársasága. A társaság 14 ingatlannal rendelkezik Észak-Amerikában, ideértve témaparkokat, vízi parkokat, családi szórakoztató központokat is.

Ezek után mindenki el tudja képzelni, hogy mekkora is lehet egy ilyen vidámpark. A stílusát pedig egy kisvárosi látképhez tudnám hasolítani, egymást követő boltocskákkal. Rendkívül hangulatos. A bűbájos maszk mögött viszont ott lapul a szörnyeteg. A Six Flags olyan hullámvasutakkal rendelkezik, amiket eddig maximum csak filmekben láttam. Hatalmas, színes vasmonstrumok alkotják a vidámpark szívét. A hagyományos fehér, fakonstrukciós veteránoktól a modern vasszörnyekig minden megtalálható.

Reménnyel teli, csillogó szemmel vágtam neki a túrának, de az időjárás lemosta az örömöt lelkes arcomról. Két órát sem töltöttünk el a vidámparkba, és ránkszakadt az ég. Szerencsétlenségünkre egy kitartó nyári záport kaptunk el, ami egészen délután 4-5 óráig mosta a vidámpark útjait. Az eső elállta után, kicsit vizesen, de megállíthatatlanul kipróbáltunk minden létező parafaktort. Sajnos az aquapark nyújtotta lehetőségeket nem tudtuk kiélvezni, de összességében TOTALLY WORTH IT!

Advertisements
Tagged , , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements