Post Camp

usa

Élet a tábor után. Rengeteg alternatíva született ittlétem alatt a tábor utáni utazásaimmal kapcsolatban, mára viszont kijelenthetem, hogy tiszta a körvonal, fix a cél.  Augusztus 28-án, a nagy almából indulunk egy 6 napos keleti parti túrára. A túra magába foglalja az általam preferált nagyvárosokat, természeti csodákat. Nézzük a leosztást.

Az első két nap New York City határain belül fog eltelni. Wall Street, MET, Statue of Liberty, Empire State Building és Central Park – nagyvonalakban ezekre a nevezetességekre fog épülni az első két nap. New York-ból tovább halad az utunk Philadeliphiába, ahol megnyaljuk a Liberty Bell-t és megtekintjük az Independence Hall-t, majd irány Washington DC!

DC! Rengeteg látnivaló van, de kicsit kevés az idő. Legalábbis én annak érzem. Az alábbi lista tartalmazza mindazt, amit biztos megnézek: White House, Lincoln Memorial, Washington Monument, Jefferson Memorial. A következő megálló pedig a Niagara vízesés. Ez kicsit jó lesz. A nap fénypontja nyilvánvalóan a Maid of the Mist lesz, ami keretein belül egy hajóval bevisznek a vízeséshez.

A kirándulásunk utolsó állomása Boston, itt vár ránk a Harvard, az MIT, a Boston Common, a Prudential Tower és a Trinity Church. A visszaérkezést követően még eltöltök 4 király napot New Yorkban, ahol igyekszem megtekinteni a lehető legtöbb kimaradt helyet, majd hazaindulok a jó öreg Európába, hogy tovább boldogítsak mindenkit.

Advertisements
Tagged , , , , , ,

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Advertisements